Vackert

höst3

Framsidan av trädgården som bara exploderar av höstfärger!

Oktober fortsätter att visa sig från sin bästa sida! Strålande sol och lagom kyligt. Synd att jag är inne på andra dagen hemma från jobbet :P. Känner mig dock mycket bättre idag efter totalvila hela dagen igår, synd att jag idag missar höstens utflykt med jobbet där vi både skulle åka på studiebesök till Vattenfalls anläggning i Trollhättan, äta lunch i Lysekil, gå på tändkulemotormuseet och i kväll äta och bowla på Stures. Men nåja, vad är väl en bal på slottet…?

Så nu dränker jag mina sorger i kaffe, samlar ännu mer krafter och laddar för att i eftermiddag få hemleverans av våra nya soffor till vardagsrummet :D!

Montana_3

En 3-sits och en 2.5-sits är beställda, otroligt bra kaffedrickarsoffor, inte riktigt lika djupa i sitsen som vår ”gamla” som ju mer är en ”halv/helligga och titta på film”-soffa ;). Den ska för övrigt upp på övervåningen till TV-rummet vi håller på att renovera, tyvärr visade det sig i går att enda sättet att få upp den är att vinscha upp den… :P. Crap! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s