Lunchpromenad och småpill i huset

Idag kom jag och hundarna ut på en lunchpromenad med mycket lösspring och lek. Dubbelt bra eftersom vi både fick promenad till viss del i solsken, och sen slapp motionera i kolsvarta mörkret som är direkt efter jobbet :p! Jag behöver verkligen försöka få så många dagsljustimmar som möjligt nu på hösten, annars kreverar jag!

Hundarna var väldigt glada över att få springa över åkrar och plaska i vattenbryn, och skötte sig grymt bra när vi i samlad trupp utan koppel passerade bl.a. en springer spaniel som jagade boll kastad av sin husse. Känns otroligt bra att hundarna är så följsamma och lyhörda och håller sig invid mig när jag ber dem om det :).

131030,1

131030,6

Hemmavid så går det sakta men säkert framåt, TV-rummet är nu i stort sett klar :D! Det enda som är kvar är att få upp taklisterna som har målats vita, och sen att få upp spotlampor i taket. Är så otroligt nöjd med hur det blivit!

2013-10-30 (4)

2013-10-30 (6)

2013-10-30 (1)

2013-10-30 (5)

Nästa stora renoveringsprojekt kommer vara det som ska bli sovrummet (ligger in genom dörren på väggen med dvd-hyllan 🙂 ), det har startat lite smått med tapetrivning och lite mattborttagning, men kommer förhoppningsvis komma igång rejält nästa vecka när Andreas går av jouren. Annars så sker det lite småpillande lite här och var, nya mattor i vardagsrummet, bokhyllor  och garderober som flyttas hit och dit och lite allmänna inredningssaker. Idag fick vi också upp en grind som ska se till att smutsiga, blöta hundar stannar i groventrén och inte rusar rätt in genom hela huset ;).

2013-10-30 (3)

Lyxa tyckte att det var ett högst löjligt påhitt ;)!

För övrigt, missa inte att Lyxlirarens Kennel har en egen sida på facebook som ni kan gilla för snabb uppdatering på nyheter om valpplanerna, blogginlägg och lite annat smått och gott :). Ni hittar sidan här. Extra viktigt för er som förut gillat K9Konsultens sida, då denna kommer försvinna inom snar framtid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s