Tack och lov för Göteborgs Hundarena!

Det blev en strandpromenad idag igen på lunch :). Grymt härligt med luft och dagsljus mitt under jobbdagen!

131031,1

Sen var det bara att dra tillbaka och jobba ett par timmar till. Det blev bara mörkare och mörkare och började regna mer och mer, och jag kände hur inspirationen, orken och peppen bara flööööt ifrån mig… Då var det TUR att jag hade en inbokad träningsdate i härliga Göteborgs Hundarena! Jag kan ju säga att det INTE hade blivit tränat idag annars, det var glädjedödande nog bara att köra ner till Göteborg i kolmörker och spöregn ;). Men väl jag kom fram så kände jag pepp igen!

Det blev ett grymt bra pass! Jag fick visat upp Maracasmagin för träningsvännerna, och även de blev helt speachless över vilket GRYMT utförande det blev tack vare den :D! Givetvis missade vi att filma, men 3 hopp metall, tre utföranden med härlig fart och snygga gripanden. En där metallen studsade åt h****te snett, men ändå galopp ut, snabbt gripande och galopp in över hindret. Härligt!

Fick även till bra ögonhjälp och detaljplanering i helt om och ingångar (med och utan apport), bra sortering i vittring, platsliggning och fundering runt denna, go fjärr, detaljfilande på stegförflyttningar och sättande under gång, och i slutändan två grymma vittringar med galopp tillbaka bägge gånger :D! Två mycket bra timmar som bara seglade förbi!

131031,2

Superglad sportaussie!

I väntan på löp så håller jag på att fila på träningsplan för det närmsta halvåret. Vilka moment jag ska kampanja upp det närmsta (hopp metall och vittring), vilka detaljer som behöver förbättras och som går att trixa med även under viss tid av dräktigheten (ex ingångar, hakan i backen, sortering i vittring) och så vidare. Det är det som är lite gott med hösten, man kan lägga mycket tid på omträning och förbättring då det finns mycket detaljer som kan finslipas (och som kan göras mycket inomhus, märk väl 😉 ).

Vi kommer inte stressa fram formen efter valpkullen, men vi ska göra allt vi kan för att stå på startlinjen på SM 2014! Grymmare, vässade och taggade till tänderna!!

4 reaktioner på ”Tack och lov för Göteborgs Hundarena!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s