Tävlingsfilm!

Då har vårt bredband ÄNTLIGEN hickat igång så att man kan ladda upp på lite mindre än 4000 minuter ;). Så här kommer filmen från tävlingen i lördags och mina kommentarer:

Fritt följ: Det jag tänkte mest på var att det kändes som att det var rätt långa raksträckor. Det kändes ovant, men bra att komma ihåg att träna på att det inte händer ”nått” på rätt länge. Vändningarna på stället kändes bättre än på länge, stegförflyttningarna åt höger kändes sämre än på länge ( 😉 ) men  resten kändes helt OK!

Zätat: Alltid gött med alla skiften rätt :)! Kändes bra, bra skiften (läggandet var i en vattenpöl 😛 ), bra framåtriktning och stadga. Jag kan se till att göra vinklarna och vändningarna lite bättre, men annars bra!

Inkallning: Svårt upplägg så nära publiken, men Lyxa sköter sig bra :). Skiftena kan bli lite mer distinkta  och läggandet var enl mig rätt crappigt, men ställandet OK.

Rutan: Jättefint konskick, och SÅ fin omdirigering!! Blev så glad för den :D! Synd att hon inte står på kommandot utan lägger sig ner. Sen blev jag SÅ ställd när TL kommenderade mig åt fel håll, men jag bestämde mig på en halv sekund att det var bäst att bara lyda och se glad ut ;).

Dirigeringsapportering: Riktigt, riktigt nöjd! Apporterna låg i MASSA löv så de var jättesvåra att se, mittenapporten syntes mycket mer än höger (som vi fick). Men Lyxa tänkte SÅ bra, hon gick först lite mot mitten men kom på sig själv och skopade upp högerapporten så fint. Duktig tjej!

Sen så försvann ju de tre sista momenten, men jag var RIKTIGT nöjd med fjärren och de andra två var OK mot bra ;).

 

Nu är det bara att fortsätta förbättra detaljerna som falerar lite här och där :). Men helheten, uthålligheten och glädjen känns väldigt, väldigt bra :D!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s