Härlig måndag!

Solskenspromenad en timme på lunch, god middag, uppsättning av tavlor och taklampor i vardagsrummet, evening tea med Andreas och sen uppfrächning av snusrarna i hundhuset (Barney badad och Homer underullskmmad). Väldigt bra måndag!

20131104,1 20131104,2

I övrigt försöker jag hålla mig ifrån novemberkoman så gott det går ;)! Lunchpromenaderna hjälper verkligen, det är helt fantastiskt att kunna ta en timme med alla hundarna i fullt dagsljus! Men dessa kvällar… Idag var det skymning vid 16 och svart ute redan 16,30!! Jag blir SÅ seg av mörkret, känns som att dagen är slut direkt efter jobbet och jag vill bara hem och sitta i soffan och dricka te…

Men det går inte för sig (inte VARJE dag iaf 😉 ), så nu har jag två träningstillfällen inbokade den här veckan. I morgon Y&B-träning på klubben med planerat platsliggningsfokus (säkerligen med maracasspel och Elin har även utlovat andra urval ur orkestern 😉 ), på torsdag en lyxig egentimme i Stora Hallen på Göteborgs Hundarena, Åskvädersgatan :). Sen är det bruksträningsgruppen på lördag, och så en inbokad massagetid på Hund i Harmoni på onsdag. Och så var nästan hela veckan bokad med hundaktiviteter helt plötsligt.

Jag behöver nog egentligen inte vara orolig att fastna för mycket i soffan ;)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s