Grymme-lydnadspass!

131105

När träning känns så bra som den gjorde idag, då gör det (nästan 😉 ) inget att man får ge sig ut i mörker och regn :D!

Mötte – lite försenad – upp Elin&Vilja och Malin&Steira på klubben. Sten-sax-påse-kommenderande, en påse fylld med diverse instrument av skiftande vattentäthet, peppiga hundar och diskreta förare, kan inte bli bättre ;)!

Vi utmanade iphonen idag som fick filma några moment. Moment som jag blev så otroligt nöjd med, maracassssssen levererade idag igen!!

Jag var duktig idag med att (med lite hjälp från träningsvännerna 😉 ) hålla mig till ett bra antal repetitioner! Två metallapporter, tre vittringar, ett zäta. Mer behövs inte när det känns super :D!

Lyxa levererade även i övrig träning; ingångar med metallapport, fotgående, platsliggning med hakan i backen, inkallning med stå och ligg, fjärr (flera gånger med ett suveränt uppsitt i en enda spänstig rörelse, de börjar komma mer och mer under träning :D! ), punktmarkering av läggande i fart (de har blivit lite sloppy det sista) och nedläggande från fotposition efter väntan, och jättegrymma runt/konskick och fin stadga i ställande i ruta…  Allt kändes azgrymt!! Ett sånt pass man lever LÄNGE på :D!

Lyxa är verkligen inne i ett FLOW nu, allt hon gör är bara pepp och BRA! All träning är rolig, alla moment sitter fint, och även om det går mindre bra så har vi bara så jävla kul och lyckas lösa alla problem :D! Att inte SM kunde vara NU 😉 !!

I morgon blir det ingen träning utan istället en tripp till Hund i Harmoni och välförtjänt massage för hundarna! Något jag borde unna mig själv med, har fått allvarliga ”kontoristsmärtor” i nacke, axlar och skuldror….. så går det när man har ett skrivbordsjobb, dålig hållning och inte lägger ner lika mycket tid på sin egna träning som hundarnas, aj aj aj 😦 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s