Dubbelhund på Åskvädersgatan

Idag hade jag inte bara med mig en, utan två hundar till inomhusträningen :)! Även Smalis fick hänga med och ha det lite skoj!

20131107,2

Han är så HIMLA rolig att ha att göra med, kan inte många kommandon i lydnadsväg men tycker att det är SÅ skoj att shejpa, tänka själv och hitta på saker att göra :)! Idag fick han träna lek i ny miljö, konskick, apporteringsgripanden, fjärrskiften och vittringsapportering. Allt detta under störning av två andra ekipage som tränade samtidigt. Inte illa för en snuser som ”inte kan nått” ;)!

Den sista filmen kan vara början till fjärrskiften (vissa gör han apsnyggt!). Men även om vi aldrig får till det till ett helt moment, så har vi bägge otroligt kul under våra shejpingpass :D!

20131107,1

Lyxa var duktig hon med, och fick köra hoppmetall med nordisk och vanlig (lite sämre utförande idag, inomhus är tricky. Men ett par fina med bra fart), vittring (bra sortering och mestadels bra fart) konskick (bra) och ruta (bra fart och bra ställande, fast jag ställde henne för sent), platsliggning (snyggt utfört nedläggande och uppsättande och hakan i backen hela tiden), fjärr (lite sämre stadga men fina skiften och SUPERattityd) och fotgående (lite övertaggad men med en fin helhet och mestadels fina detaljer. Bra känsla hos mig!).

Sen fick jag även vara budföringsmottagare till världens sötaste corgi :D! Och titta på häftig, fartig BC! Allt som allt två mycket bra timmar, och bäst av allt är att man slapp vara utomhus ;)!

2 reaktioner på ”Dubbelhund på Åskvädersgatan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s