Skogsspring och omträning

Idag blev det en rejäl sovmorgon, frukost med rostat bröd och sen kaffe med pappa och Andreas. Smalis hade lite problem med att förstå att man kan sitta någon annanstans än i vardagsrummets soffor, så medans vi satt i köket och fikade satt han därinne och väntade 😉

2013-11-10,1

Efter kaffet satte Andreas och pappa igång med att sätta nytt innetak i det blivande sovrummet, så då tog jag ut hundarna på en rejäl skogspromenad. Jag älskar skogarna häromkring, de bjuder på allt från mjukaste mossmark till skritträningsinbjudande blåbärsris till kalhygge. Love it!

2013-11-10,2 2013-11-10,3

Väl hemma var hundarna trötta och nöjda och däckade i soffan, och jag bytte om till mysbyxor (helguniformen 😉 ) och tog en kopp te. Under tiden hade sovrummet fått nytt tak, hej vad det går :D! Längtar SÅ till att rummet ska bli klart och vi ska få flyttat upp till ett fräscht nytt sovrum!

2013-11-10,4

När det blev dags för hundarna att få lunch så körde jag och Lyxa ett pass till med fjärromträning. Tycker att vi hade en högre lyckandeprocent idag på snygga uppsittanden, absolut på väg åt rätt håll!

Nu ska jag strax ta en dusch och byta om till något annat än mysbyxor, för ikväll ska vi på Fars Dag middag hemma hos mamma och pappa :).

2 reaktioner på ”Skogsspring och omträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s