Vi fortsätter med fjärren…

Lunchpromenad idag med hundarna, i strålande solsken. Helt fantastiskt!

131113

Efter jobbet gick Andreas upp och slipade golv och spacklade väggar i sovrummet, medan jag dammade nere på undervåningen. Som jag skrev på FB, jag hatar i stort sett allt hushållsarbete, men damning är nog det min själ dör allra mest av… Och inte blev det bättre av att skurmedlet luktade torkade rosor i varm bil med en hint av tant :P. Nä, det ska slängas och nytt ska köpas…

Sen blev det lite köksträning, 8 st stegförflyttningar (3 vänster, 3 höger, 1 bak och 1 fram 😉 ) som jag blev jättenöjd med (vänster mycket bättre än vanligt och höger GRYMT, snärtigt och parallellt!), några ingångar och sen lite mer fjärrskiften. Jag har börjat sätta klockan nu när vi tränar då jag har lite lätt för att glömma tiden och träna för långa pass… så allt som allt fyra minuter fjärrträning idag :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s