Återhämtning

Igår kom nog helgens bravader ikapp mig, jag slocknade nästan samma sekund jag slog huvudet på kudden och sov som en stock hela natten! Grymt skönt för någon som brukar ha rätt mycket insomningssvårigheter :P!

Men innan dess hann jag både träna Lyxa och vara social efter jobbet! Vid 17.30 hade vi en liten ”minikennelträff” på klubben, där Emelie kom med mamma Vinna och syster Elit, och även Maria som har Leia och Jonna som har Lycka (bägge två ur samma kull som Elit, alltså småsystrar till Lyxa).

Jag och Lyxa fick tränat fjärruppsitt, inkallningar med dels fokus på ingångar och dels fokus på att ta i sista sträckan efter läggandet, en jättefin platsliggning med tävlingsmässig störning, framåtsändande (med grymma utskick, brytpunkter och inkallningar och bara ibland lite hög fart i saktasträckorna) och så det bästa; 4 peppiga, fartiga släta metallapporteringar (3 med nordisk och en med vanlig) med maracas. Jättebra pass :)!

Efter träningen så hängde Emelie, Vinna och Elit med hem för husesyn, varm choklad/te och häng. Och så fick ju hundarna mingla och mysa (och Vinna fick försöka fly från Barney som tyckte hon var en riktig MILF 😉 ).

emeliefika

Idag var förutbestämt att vara en ren vilodag! Har bara kört ett liiiitet fjärrskiftespass. Nu börjar uppsitten fungera som jag vill även utan handtecken, härligt :D! Fortfarande på minimiavstånd, men det är en bra början!

Om ni tycker att mitt kommando låter muppigt, så har ni rätt ;)! Det är en blandning av ”kanin” (som är vårt ”sitt fint” kommando) och ”upp” (som ska bli vårt uppsittkommando), eftersom jag tycker mig se en bättre teknik på henne när hon får in mer ”sitt fint” tanke i det hela, och då kommer upp rakare och med benen mer in mot kroppen i uppsitten.

Sen gick jag ut i hundhuset och badade Barney, medan Andreas målade taklisterna till sovrummet en gång till. Det gjordes ju ett ryck i sovrummet när jag var på Talanglägret, så nu är det närainpå klart för inflytt :D!

Före:

2013-09-15 (1)

Efter:

2013-11-19 020

2013-11-19 014

2013-11-19 005

Ska bli SÅ härligt att få sova i ett helt nyrenoverat, fräscht sovrum!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s