Det blir aldrig som man tänkt sig…

… men det behöver inte betyda att det blir dåligt, bara annorlunda!

För ett tag sen fick jag ett besked/chans inom hunderiet (inget är klart än). Det är inte säkert att det blir precis som jag vill (it ain’t over til the fat lady sings 😉 ), men chansen är alldeles för häftig för att inte satsa på. Och när jag satsar på något, så gör jag det all in!

Så efter mycket ältande och många tankar, så har jag tagit beslutet att det tyvärr inte kommer bli någon parning på Lyxa i år.

Detta är väldigt tråkigt, både för mig som varit inställd på detta och längtat sen april 2012, och för Liza som varit MINST lika taggad som jag på dessa valpar som vi helhjärtat tror hade blivit så himla häftiga och roliga, och givetvis för de som längtat efter en Lyxlirare…. Men man måste följa sitt hjärta! Alternativet jag väljer istället är något som ligger mig ännu varmare om hjärtat, och hur utfallet än blir på min chansning så kommer det vara både utvecklande och lärorikt.

Så nu blickar vi framåt mot ett 2014 som ska vara till bredden fyllt med träning, tävling och annat kul! Nästa år är året vi planerar att testa våra vingar på både rankingtävlingar och på SM! Nya spännande erfarenheter är på gång för oss!

zäta8

15 reaktioner på ”Det blir aldrig som man tänkt sig…

  1. Smart val!Hade varit tuffare att konkurrera med de andra på rankingtävlingarna och SM om ni hade tagit valpaus!Intresset för Lyxavalpar lär ju inte bli mindre när ni lyckas på större tävlingar också! =o)

    • Jag hoppas och tror att detta är det absolut bästa valet jag kunde göra :)! Och nej, stortävlingar gör nog inte precis ett negativt intryck hos (framtida, eventuella) valpköpare ;)!

  2. Tråkigt med parningen, men Lyxa har ju många fina år kvar 😉
    Gud så nyfiken jag blir på vad det är, hoppas du berättar snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s