Tre timmar lydnad och hästrevben

Igår spenderade jag och Lyxa tiden mellan 19-22 på Göteborgs Hundarena tillsammans med Jonna och Mathilda. Lydnad med världens sötaste fladdermus stod på schemat :)!

lydnadsfladdermus

Vi kollade på hur våra fjärruppsitt tar sig, experimenterade lite med hur långt avstånd jag kan ta ut och fortfarande få bra uppsitt. På 5 m var de riktigt bra, på 10 m bra och på 15 m blev de lite sämre. Men SÅ bra på väg!

Testade av ett rutskick, där jag är riktigt nöjd med konskicket och att hon står på kommando i rutan. Att det sedan visst var VÄLDIGT intressant med ett löv (även Zolo och Sture tittade till på det där lövet under sina pass 😉 ), det kan jag ta!

Sen fick vi hjälp med att försöka få till avsluten på inkallningarna bättre på Lyxa. Jag försöker lägga så mycket krut som möjligt på att fixa till den avslutande farten och att få raka avslut i ingången. Till det senare behöver jag verkligen ”klickhjälp” för att få bekräftat när hon är rak, jag känner själv om hon underroterar men inte när hon överroterar :P!

Vi fortsatte även med våra pepp-pass med metallen med väldigt gott resultat! Vi fick så bra resultat med att träna ”i trekant” så jag testade även det på vittringen med bra resultat där med :D! Allt som löser upp oss och lattjar till det lite grann för oss många steg framåt :)!

Fick även kört lite fritt följ med mycket fint och lite som är ämnat för förbättring. Fick lägga henne ner en gång för att hon gick igång med ljud, och hon svarar direkt på det och sänker aktivitetsnivån till en tyst sådan. Duktig hund!

Körde även gruppmoment med Zolo, en jättefin gruppsittning och två fina platsliggningar. Riktigt bra pass med fina träningskompisar :)!

Idag har vi haft en riktigt slapp dag och inte gjort någonting alls, förutom att Andreas var och handlade och kom hem med massa juliga saker som vi ska ha till helgens julpynt och minijulbord, och jag var och hämtade en försändelse hästrevben :D! Hundarna trodde att de var i himmelriket! Perfekt snacks för dem som de älskade, och som tog ett rejält tag för dem att få i sig :)!

Premiär hästrevben 001

Premiär hästrevben 004

Premiär hästrevben 019

Premiär hästrevben 026

Premiär hästrevben 032

Premiär hästrevben 063

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s