Mål 2014

2014 kommer snart att vara här, med alla dagar oskrivna som ett helt nytt blogginlägg som är redo att fyllas med texter om allt kul som hänt! Jag har redan MASSA roligt att se fram emot redan under första månaderna av året, där det ramlar in tävlingar och träningar. Kul :D! Och så vill jag ju gärna sätta mål att sträva emot under året ;).

set and reach goal concept

 

Vi börjar bakifrån i prioriteringsordningen:

Agility:

Som jag känner nu, så kommer vi inte tävla någon agility alls under 2014. Vi får väl se om jag håller mig till det eller om det blir ett par starter vid passande tillfällen ;). Jag kommer dock att fortsätta träna det som gymnastiserande övningar, styrketräning, och för att Lyxa tycker att det är så förbannat kul :). Men ingen storsatsning här, och inga tävlingsmål satta.

Utställning:

Minst två utställningar ska jag komma iväg på under året! Har spanat in några bruksutställningar som ligger lagom till när Lyxa brukar vara fullpälsad.

Bruks:

Kommer att anmäla till typ ALLA elitspår som finns (inom anständig radie tills dess att vi får köpt husvagn 😉 ). Här ska jagas cert! Drömmen är givetvis ett SE BCH under 2014!

Lydnad:

Här kommer det bli ett spännande år, året då vi för första gången ska våga oss ut på rankingtävlingar :D! Ska bli väldigt kul, läskigt och lärorikt! I år är det tre (fyra) datum som är viktiga:

  • 23/3 Malmö, internationell
  • 11/5 Forserums BK, internationell
  • 27-28/9 Kungsörs BK (dubbeltävling), internationell

Sen så ska vi ju även ge oss ut på vårt första SM-äventyr! Hjärtat bultar lite extra bara jag skriver det 😛 ! Det ska också bli en extremt häftig upplevelse!

För att spä på nervspänningen lite extra, så planerar jag även att försöka hitta datum för att ta mig utanför Sveriges gränser och tävla :)! Håller på att spana både mot Norge, Danmark och Finland. Det hade ju inte suttit dumt med nått utländskt lydnadschampionat faktiskt ;)!

Och så hoppas jag ju givetvis på att kvala in till lydnads-SM 2015!

 

Utöver detta så hoppas jag att hinna med lite andra tävlingsmål:

  • RLD F med Homer
  • Start Avancerad klass med Homer
  • SE VCH med Smalis
  • Start lägre rapport med Lyxa (väldigt mycket KANSKE, jag vet fortfarande inte om mitt hjärta håller för detta 😉 )
  • Agilitydebut med Barney (Andreas)

 

Mot 2014 med hopp om nya framgångar :)!

 

4 reaktioner på ”Mål 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s