Boka, boka, boka!

Tangentbordet glöder och musklickarfingret smattrar! Härhemma bokas, beställs och anmäls det hejvilt! Jag tackar internetshopping för att jag kan få hem alla julklappar utan att behöva ens se en butik eller några människor 😉 !

Gällande bokningar; jag blir sååååå oinspirerad av mörker, helst vill jag bara ligga i soffan under en filt och käka glass 😛 . Men förutom att jag då rätt snart hade sett ut som Pearl i filmen Blade så gör det inte heller gott för vår träningsform, utöver den fysiska ;)! Så nu har jag bokat in ett gäng träningstimmar i Hundarenan under resterande december månad, så jag tvingar mig själv att hålla igång peppen 🙂 !

Och på tal om pepp, jag halkade i början av veckan in som på ett bananskal på en tvådagars träning för Siv Svendsen som kommer gå av stapeln nästa vecka 😀 ! Jag har inte gått för Siv förut, men Andreas gick ju på lekclinic för henne med Barney, och han (och alla andra som jag känner som gått för henne) säger att hon är helt super! Så jag hoppas att en peppig norska kan höja min inspiration ännu ett gäng snäpp trots vintermörkret 🙂 !

Jag har ju faktiskt anmält mig och Lyxa till vår första tävling för 2014, inte mindre än Talangtävlingen i Växjö. Då hade jag gärna sett att vi plockade fram vårt A-game och visar skåpet var det ska stå, och det gör vi kanske inte om vi soffsover oss genom december 😉 !

Och så har jag även klickat i första anmälningen nästa år också för Homers del 🙂 .

årets första tävlingar

 

Har så smått även börjat kolla igenom första halvåret i SBK-tävling. Planen är att anmäla till så många elitspår jag bara kan under hela våren/försommaren och att inte ens titta åt lydnadlydnadstävlingar, kanske inte ens förns efter SM 😛 ! Eller ja, kanske NÅN för att checka av läget…. 😉 . Men inga innan i maj tror jag inte, det är ju först då som kvalperioden till SM 2015 sätter igång på rikigt 🙂 !

Ååååh vad 2014 ska bli KUL!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s