Home sick och synsk?

Förkylningskänningarna fick vinna, så idag spenderas hemma från kontoret, i myskläder och varma tofflor. Det öppna kontorslandskapet fungerar som en perfekt centrifug för förkylningsbacillusker, vi löser av varandra med tomma skrivbord under kortare och längre perioder.

Vad som är toppen är att Andreas också är hemma idag, dock inte sjuk utan har veckovila efter sin jourvecka. Så hundarna har fått härlig skogspromenad i solsken och genom den gnistrande snön som stormen Sven drog med sig igår :).

131206,4

131206,3 131206,2 131206,1

Lyxa spanar hypnotiserat ut genom fönstret, troligtvis på snön som faller från träden ;)!

Förresten så har jag nästan börjat tro på högre makter, alternativt att jag på något sätt blivit synsk 😉 ! För hur kan man annars förklara att Lyxa ännu inte börjat löpa, hon som annars löpt som en klocka med 6 månaders mellanrum?! Detta känns som ett ”tecken från ovan” att jag verkligen tog rätt beslut att inte ta en valpkull utan satsa fullt ut på träning och tävling även 2014. Hade planerna på valpar fortskridit hade jag varit ett nervöst vrak just nu i väntan på löpet!!

Nu får det nog bli en kopp te för att värma upp kroppen inifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s