Mina fyra kumpaner

131207,1

Här i bloggen blir det ju oftast tränings – och tävlingsrapporter om Lyxa, eftersom det är det som jag tycker är det allra roligaste i hunderiet och hon är min primära tävlingshund som jag fått mest framgång med. Men i med- och motgång har vi ju även våra fantastiska snusrar. Och oavsett tävlingsframgångar och titlar (eller bristen därav), så är alla jämnlikt älskade och uppskattade i vår flock, ingen är mer eller mindre älskad än någon annan.

Jag är så otroligt kär i alla mina hundar och deras personligheter! Ingen är den andra lik, och de har alla sina styrkor och svagheter. De har alla olika aktivitetsnivå, träningsintresse, favoritsysselsättningar och mentalitet. Men de förgyller alla mitt liv och ger mig varje dag otroliga mängder skratt med sina puckade upptåg, samt ger mig otroligt mycket erfarenheter i alla kategorier.

Min allra bästa flock!

131207,2

131207,3 131207,5 131207,4

En reaktion på ”Mina fyra kumpaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s