Tisdag i ridhus

Igår mötte jag och Lyxa upp Jonna och Zolo i ridhuset för ett par timmar träning. Jonna och Zolo ska snart debutera i elitlydnad och det ska bli så kul när de får komma ut och visa upp allt fint de har :D!

131211,1

Innan J&Z dök upp så värmde jag och Lyxa upp med lite rally/HtM/Freestyle-rörelser ;). Fotgående på höger sida, fotgående mellan mina ben, slalom mellan mina ben osv. Bra sätt att värma upp på tycker jag :).

Sen gjorde vi gruppmoment, och fina sådana. Den senaste tiden har Lyxa sett oerhört peppig ut på sitt i grupp med spetsade öron (LIKE 😀 ) och hon gjorde fina nedlägganden och uppsittanden och hakan i backen hela tiden.

Sen körde vi igenom Jonna och Zolo i elitmomenten (med lite belöningar). De har som sagt SÅ mycket snyggt att visa upp och bygga vidare på. Sån fantastisk attityd och glädje :D!  :

Jag och Lyxa var väldigt nöjda med vår träning också, vi fick klickhjälp med våra ingångar, körde lite ”håll hårt som fan” i metallen, och fick filmat ett gäng klipp:

Och så avslutade vi med en länkning som jag blev väldigt nöjd med i sin helhet 🙂 .

Hela träningen kändes jättebra, så Lyxa fick fira med en liten, liten bit av vaniljbullen som Jonna hade med sig som fika 😉 . Duktig Lyx-Lyx!

131211,2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s