Gråtmild, skakig och förbannat stolt!

Att glädjas med sina vänner är minst lika roligt som att glädjas för sig själv! Och idag har jag fått glädjas med tre av mina fina träningskompisar, så det måste ju vara TRE gånger så roligt som att glädjas med för sig själv ;)!

Vid 8 mötte jag upp med Mathilda i Kode (efter att ha blivit felguidad av min gps 😛 ) och blev lotsad ut till Tjörn där tävlingen skulle hållas. Vi var nog mer nervösa och spända bägge två än vad vi någonsin varit när vi tävlat själva 😉 . 8,30 samlades eliten för lottning.

Startnummer 2 ut var fantastiska Jonna med Zolo som idag debuterade i elitlydnad. Och VILKEN debut!! De gick in och satte SJU 10-poängare och trots att de råkade nolla dirigeringsaporteringen (det är alltså 30 poäng som försvann där!) så vann de klassen på 278 poäng och tog sitt första 1:a pris i eliten! GRYMMASTE ni!!! Jag och Mathilda kände bägge två hur tårarna rann av stolthet och lycka medan vi bara njöt av den fantastiska uppvisningen och teamkänslan som fanns på planen!

Finns ingen som förtjänar denna framgång mer!

131214,2

Några timmar senare klev Malin med Steira och Elin med Vilja in och tävlar klass 2, där de tar pallplats 2 och 3. Malin och toppen-corgin tar ett 1:a pris och flyttar upp sig till klass 3 (HEJ DÅ KLASS TVÅ!!) och Elin och Vilja (och bebisen i magen) visar upp en suverän poängrad men ett stå-ligg på platsen blir till en nolla och ett snyggt men surt 2:a pris.

131214,3

Fy fan vad ni är duktiga alla 6 😀 !  Jag blir så glad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s