Publicering, post och paket

Igår när jag kom hem från jobbet så var brevlådan fylld av allehanda roliga ting :D! Lyxa fick dock ångest för att jag sa att hon inte fick leka med leksakerna direkt utan fick vänta till nästa gång vi tränade! THE HORROR sa Lyxa 😉 !

131221,1

Aussietidningen var lite extra kul för mig att bläddra i! Inte nog med att det är en väldigt snygg tidning och oftast har intressanta artiklar/reportage i sig, så var detta även första gången som jag själv skickat in någonting till tidskriften! Det var en rätt häftig känsla att se sin egna lilla text i ett tryckt magasin, riktigt roligt och snyggt gjort av redaktionen 🙂 . Hoppas att det är någon mer än jag som gillade att ha med den i tidningen 😉 !

131221,2

Efter en snabb fika och snabbt ombyte så åkte jag iväg till min vän Åsa, där vi skulle ha vårt årliga Juleskôj med Tjajjor, där vi träffas ett gäng tjejer som hängt ihop från skoltiden. Förutom fantastiska pajer gjorda av vår kära Kicki (+ kladdkaka med perfekt vispad grädde) och julklappsleken, så skrattade vi högt, gott och länge åt alla konstiga händelser och konstiga människor vi varit med om under galna tonår (och även galna +20-år…. och uppåt 😉 ), och jag var inte på väg hem förns runt 01,30. En härlig kväll, tack för det allihop 😀 !

Idag åkte jag och Lyxa iväg för att vid 11 möta upp Jonna och Zolo för två timmars inomhusträning. Jag var mer tacksam än vanligt för att träna inomhus, eftersom hela dagen hemma har varit skymningsmörk, med hårda vindar och piskande regn 😛 !

Jag och Lyxa gjorde lite allt möjligt, lite fjärr, lite pepp på hoppapport, lite vittring, lite dirigeringsapportering, lite lekkarusell, lite inkallning och lite fotgående.

Och Lyxa var toppennöjd med att ÄNTLIGEN få leka med alla sina nya leksaker 😉 !

131221,7

Och återigen fick jag bevisat vilken god och söt vän Jonna är, hon hade med sig en julklapp till träningen 😀 ! En superfin, knallcerise tröja, som ska bli 2014 års tävlingströja! TACK så mycket igen Jonna, gulle-du!

131221,5 131221,6 131221,4

Nu väntar nog en kväll i tv-soffan, i morgon hoppas jag på att vindarna ska ha mojnat så mycket att man vågar ge sig ut i skogen utan att riskera att få ett träd i huvudet! Jag är så OTROLIGT sugen på bruksarbete!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s