God fortsättning!

Hoppas att er julafton var minst lika bra som min 😀 !

Vi följde våra julaftonstraditioner väldigt väl, med julaftonspromenad, i år lite blötare än förra året (läs, spöregn hela tiden). Men det var en jäkligt skön 1.5 tim promenad där vi både tittade på bäverfällda träd, platsen för Granvattnets gamla dansbana, samt hittade en ny promenad/joggingslinga och längs med den massa ny, fin spårskog. Bra julklapp!

131224,1

Vid 15 var det julbord hos mormor och morfar tillsammans med delar av släkten, sen på kvällen hem till Viktoriagatan (ja, det är fortfarande ”hem” för mig, även fast jag flyttade ut 2005 och har ägt två egna hus sen dess :p ) för mer julmat och julklappsutdelning.

131224,2 131224,3

Smalis tyckte jultomten skulle komma snart 😉 !

Julklapparna var som vanligt toppen att få (presenter är ALLTID kul 🙂 ). Jag fick bland annat pengar, en jättesnygg ”kista” för tidningar att ha i vardagsrummet (perfekt, jag lyckas alltid bara lägga tidningar rätt på bordet 😛 ), den årliga Rolf Berg-tomten, en extern hårddisk (gott, min dator har bara 485 mb ledigt minne, inte SÅ bra när man är beroende av att göra träningsfilmer 😉 ), jag och Andreas fick gemensamt ett nyckelskåp och en jättefin bänk med förvaring i att ha i hallen… och så den årliga pyjamasen, i år kompletterad med mjuka, varma rosarandiga sockar och en matchande rosa morgonrock. PERFEKT, det kommer jag typ att leva i under hela ledigheten 😉 !

131224,4

Ledigheten har idag fortsatt med sovmorgon, regning skön juldagspromenad, klagomålsmailande och mer slappning. Ikväll ska vi in till stan och äta mer julbord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s