Dubbeltrubbel

Idag hade jag med både Lyxa och Homer till träningen 🙂 .

140107

Homer ska ju tävla rally snart, så då är det inte mer än rätt att han får komma och känna lite på underlaget 😉 . Allra sötaste lille Homer, vad duktig han är på sitt sätt 🙂 . Och titta ex på vissa delar av fotgåendet, han har saker som är riktigt fina ”på riktigt” också 🙂 :

 

Lyxa var jätteduktig idag! Jättehärlig attityd i fjärren, fin i fotgåendet (jag måste bara komma ihåg att gå ordentligt i vänster om halt) och superduktig i att springa till rutan och stå när hon väl kom dit 🙂 . Och bra på alla delar i inkallningen. Sen gjorde hon lite annat fint också som även fastnade på film:

 

Härlig känsla efter dagens pass, nöjd kan man nog kalla det 🙂 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s