Jämn arbetsfördelning? Kanske inte!

Idag har arbetsfördelningen i vår familj varit extremt ojämn 😉 .

Jag har haft en otroligt lyxig dag, med en ansiktsbehandling på 1,5 timmar som inkluderade dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, massage av ansikte, nacke och dekolletage, mask, dagkräm och vårdande mineralfoundation samt färgning av fransar och bryn och vaxning av bryn (och på eget tillval, vaxning av överläpp. No pain no gain 😉 ). Färgade även håret när jag kom hem, så nu är jag jefligt frääääsch i huvudet och ansiktet 🙂 .

Jag älskar att få skämma bort mig med såna här saker, det är så otroligt avkopplande att bara ligga ner och låta ett proffs ta hand om en. Så avkopplande och rofyllt (ja, minus vaxningen då 😉 ) och ger en sån otroligt skön, lyxig känsla i hela kroppen! Ansiktsbehandlingar och massager FTW !

 

Ja, jag har haft det gott jag…. Och Andreas, han fick ta första joggingturen med Smalis och Lyxa 😉 ! Det var länge sen nån av dem var ute på springtur så de gick ut lite långsammare för att känna på det, 4 km på 26 minuter blev det idag. Hundarna var supertaggade och glada, och sen de kom hem har Smalis inte gjort många knop 😉 .

140108,1

140108,2

140108,3

Andreas satsar på att komma ut med hundarna 2 ggr i veckan, och under våren ska jag även köpa mig en cykel så Lyxa kan få några pass med intervallträning i högre tempo sen också. Hon ska vara i toppkondition under tävlingssäsongen i år 🙂 ! Och förhoppningsvis kan cykeln hjälpa min egna kondition lite extra på traven 🙂 .

Vi har idag även varit och lånat hem tapetprover till kontoret, och så har vi varit på resebyrå och pratat 😀 ! Det var 20 (TJUGO) år sedan jag var utomlands på något som inte är Danmark eller liknande 😉 . Så i år ska det ske! Håller som bäst på att googla om det resmålet vi fick presenterat för oss, det låter verkligen helt suveränt! To be continued… 😉 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s