Go känsla på genrep!

Idag körde vi ett sista genrep inför lördagens Talangtävling i Moheda 🙂 ! Några korta länkar och mycket pepp var planen, och vi fick både det samt ett par småfel (som vi löste upp allihop med glatt humör, wiiiie 😀 ) och massa STORA rätt!!

Det första vi gjorde var att länka fritt följ-zäta-inkallning. Det var ett OK fotgående, några sneda sättanden och lite andra smådetaljer, men i det stora hela OK. Zätat var OK minus ett långsamt sättande och ett felskifte det sista (tror att Lyxa tänkte för mycket istället för att lyssna på vad jag sa 😉 ) och på inkallningen fuskade hon på ställandet och saktade av för tidigt (men resten av inkallningsdelarna kändes bra 🙂 ). Kan ju säga att vi la mycket träning på raka inkallningar sen 😉 !

 

Sen körde vi ett zäta med andra skiften (väldigt nöjd med detta!) och så direkt över till hopp apport. Denna gång med en okänd, stor metall. Och jag blev SÅ lycklig när Lyxa drog rätt ut, grep den glatt och kom in med den snabbt! Nu börjar vi närma oss målbild 😀 !

 

Och sen, bäst av allt…. en vittring med fart BÅDE ut OCH in till mig :D! Lycka!

 

Mitt i så körde vi gruppmoment tillsammans med Zolo. Jag har inte någonting att klaga på här 😀 ! Sitt i grupp var blick stilla med spetsade öron och peppig attityd, platsliggning var snyggt nedläggande och hakan i backen hela tiden. Toppen!

140109,2 140109,1

 

I slutet av passet så tränade vi fjärr på fullt avstånd. Jobbade med externbelöning bakom för att få till lite mer bakåttänk på stå-sitt (gick så bra att det blev svårt att få henne att tänka framåt i ställandena 😉 ). Riktigt nöjd med hur fjärren utvecklas, vi har fortfarande inte de snygga uppsitten på fullavstånd som vi har på kort avstånd, men de utvecklas och blir bättre 😀 !

 

Så kortfattad sammanfattning; Små fel, stora rätt, och en GRYMT bra känsla inför lördagens tävling 😀 !

2 reaktioner på ”Go känsla på genrep!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s