Låt det goda vinna

Idag har det varit mycket crap! Trasig icke-startande bil, dyr tidsförlust, tråkiga utgifter, stress, irritation och massa extra småsaker.

Då är det skönt att kunna ställa om siktet och den inre känslan, och fokusera på de bra händelserna i livet. De fina människorna man har i sin närhet, de materiella njutningarna och de fantastiska ögonblick som kommer helt gratis.

Så nu ska jag sitta nerbäddad i en filt, med min nyinköpta Hurtta-lydnadsväst på mig (ja, jag är så nöjd med den att jag vägrar ta av mig den 😉 ), dricka en kopp te, titta på mina fina hundar och komma ihåg att inte gräva ner mig i det som går fel, för det alltid finns positiva saker i livet att fokusera på som övervinner allt det tråkiga.

2013-11-10 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s