Tokshopping och shoppingtok!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Jag älskar att shoppa 😉 ! Särskilt älskar jag att shoppa hundprylar, och då i synnerhet rosa hundprylar! Den här månaden har jag gått lite lätt bananas vad gäller shopping men hey, pengar är till för att spenderas ! Så länge man inte gör av med mer än man har råd med (och nej, SMS-lån är inte ”att ha råd” 😉 ), så är det bara att köra på enligt mig 🙂 !

 

Måste få visa allt det underbara jag inhandlat:

Störst först, jag har köpt ett tält från Hansesgården. Vårt tält från Agria börjar gå lite sönder (välanvänt och det har varit SÅ bra) så jag tyckte att det var lika bra att köpa ett innan det andra gick i sönder. Och så var det det där med färgen också… 😉 .

140125,7

 

 

Sen har jag från Csigora beställt Hurttas joggingkoppel till Lyxa (rosa) och Smalis (björk). Det var ju även från Csigora som jag köpt mina fina rosa leksaker för ett par veckor sen 🙂 .

140128,2 140119,8

Från Mach har jag beställt gummerade spårlinor och koppel, rosa 15 m lina med matchande koppel till Lyxa och grön 10 m lina med matchande koppel till Smalis. Ska bli kul att se hur de linorna beter sig i spårskogen 🙂 .

140128,3 140128,4

Från Zoonet har jag beställt ett Hurtta Ultimate Warmer till Lyxa och en lydnadsväst till mig själv. Lydnadsvästen är i skrivande stund på väg för pimpning, ska bli SÅ spännande att få se resultatet sen 😀 !

140128,1 140128,5

Och tillsist så har det gått iväg en beställning till Minx på nya halsband till alla hundarna (tre matchande till snusrarna och ett lite annorlunda till Lyxa). De kommer förhoppningsvis komma redan i veckan så ni kan få se på läckerheterna!

Nu ska jag nog försöka hålla i pengarna lite bättre under januari månad 😛 .

9 reaktioner på ”Tokshopping och shoppingtok!

  1. Gillar verkligen det nya hurttatäcket, ser jättebra ut!! och är dessutom otroligt snyggt, synd att den som behöver hund i flocken är hane… :’D kan en hane ha rosa? 😉

    • Såklart, en riktigt karl (hane 😉 ) bär alla färger med värdighet 😉 ! Min nästa hane kommer nog få sig en och annan rosa pryl…. jag har ju ett par 😉 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s