Rosa leverans och världens sötaste Cake Boss

Två av mina beställda prylar kom idag 😀 !

Jag fick ett samtal i förmiddags från DHL, som sa att de hade ”ett litet paket och en väldigt stor lastbil” som nog inte kom in på vår väg (hade beställt hemleverans) för att lägga det i brevlådan 😉 . Så vi bestämde att de skulle leverera det in till mitt jobb i morgon istället.

Men till min stora glädje och förvåning så hade de tid över redan idag, så strax efter lunch levererades det in till mitt skrivbord 😀 ! Och för att göra bra bättre, så matchade det rosa i täcket nästan EXAKT med min vinterjacka 😀 !

140130,1

140130,2

Direkt efter jobbet åkte vi till Malin för att hälsa på Smalis pöjk Boss (Hönsetorps Cake Boss). Han är verkligen otroligt rolig, häftig och framåt, med massa kampglädje och en sjuhelsickes kaxig attityd. Och söt som socker 🙂 !

140130,3

140130,6 140130,7

Boss i sin nya polo så hans ska få komma ut och testa på den svenska vintern

Efter fikat åkte jag direkt till Sollebrunn för att hämta upp mitt Hansesgårdentält (wiiiie 😀 ! ) och sen hem och prova täcket på Lyxa. Det är lite stort, men efter lite inställningar sitter det bra. Och hellre lite för stort än lite för litet, särskilt när hon ska ha det på sig när hon ligger ner i bilen och väntar på träning 🙂 .

140130,4

140130,5

Nu ska jag avrunda torsdagskvällen med en kopp te, och njuta av tanken att det är FREDAG i morgon!!

2 reaktioner på ”Rosa leverans och världens sötaste Cake Boss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s