Heja Homer!

Idag drog jag och Homer ner till Göteborgs Hundarena för att tävla rallylydnad 🙂 !

Jag är SÅ stolt över lille Homer! Han skötte sig exemplariskt hela tiden, var tyst och lugn, och kunde både träna bredvid andra hundar och även bara sitta/stå nära dem. Allt utan någon som helst skällkavalkad och helt utan stress! Med en reaktiv hund är detta som att vinna OS-guld 😀 !

Och tävlingen då? Jodå, vi skötte oss bra! Ett par sena sättanden, en fysisk kontakt, nån bris och så gjorde jag något mindre förarfel (tyvärr hade jag ingen med som kunde filma så jag kommer nog aldrig få veta vad det var 😉 ), men vi gick ut med flaggan i topp med 85 poäng och vårt andra kvalificerande resultat i fortsättningsklassen 🙂 ! Ett till och så har my special little guy plockat hem sin andra titel 😀 ! Sen var vi tvungna att åka hem innan klassen var slut, så vart vi hamnade i resultatlistan vet jag inte än. Men jag är otroligt nöjd ändå 🙂 .

140201,1

Heja Homer!

2 reaktioner på ”Heja Homer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s