Framsteg och halsband

En mycket lyckad träning med Supertrion igår 😀 ! Alla hundar gjorde jättefina saker och var så duktiga så det var tre mattehjärtan som stod i brand av stolthet!

Jag är så OTROLIGT nöjd med Lyxas framsteg i det vi hade dippar i för bara några veckor sen! Igår satt träningen på hopp apport, vittring och inkallningen som en smäck! Vi har så OTROLIGT bra träningsplaner och verktyg i dessa moment så vi går just nu från klarhet till klarhet 🙂 !

Tänk vad Superträningskompisar, en maracas och lite kattmat kan göra 😉 !

Vi fick även till jättefina gruppmoment, fjärrskiften, slät metallapportering, belöningsfyllt fotgående och så peppade vi zätaskiften och gjorde en minikort kedja också.

Medans jag var iväg och tränade så påbörjade Andreas renoveringen av det rum på övervåningen som ska bli kontor. Tapeter är inköpta och går allt enligt tidsplanerna så kommer det påbörjas tapetsering till helgen 🙂 !

140204,3

Och som kronan på verket så la MinxDesign upp bilder på FB igår och idag, som visade att nu är våra beställda halsband klara och kommer hem snart 😀 ! Var tvungen att låna bilderna för att visa, visst är halsbanden helt underbara, som färgglada smällkarameller!

140204,1 140204,2

2 reaktioner på ”Framsteg och halsband

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s