Förkylningsuppladdning

140206,1

 

Snygga matchande pojkar! Halsbanden från MinxDesign satt som en smäck på alla fyra hundarna och var SÅ fina!

I helgen är det dags för Talangläger igen, och jag kör på bästa uppladdningen genom att vara hemma från jobbet ons-tors med huvudvärk, snorig näsa, halsont och småfeber 😛 ! Men jag har kurerat mig nått såpass, två dagar i soffan mixat med tofflor, filt, ipren, mängder av te med honung och vila, så nu känner jag mig faktiskt rätt OK igen 🙂 ! Gott när dåligt mående snabbt går över 🙂 .

I dag har vi även bokat BPH till Barney och Smalis. De har ju bägge två gått MH, men alla tester är roliga att göra och jag har aldrig gått BPH med någon av mina hundar så det ska bli mycket intressant att se hur detta går till live, och att kunna se och jämföra det med ett MH, både på individnivå och med beskrivningarna i sig själva. Särskilt intressant också att se då Smalis har gått i avel och Barney planeras att göra det senare, för att kunna jämföra med avkommorna och se om man hittar någon röd tråd i allt 🙂 .

Och så måste jag ju visa ett par bilder på Boss, som har fått vara ute för första gången 🙂 .

140206,3 140206,4 140206,5

En reaktion på ”Förkylningsuppladdning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s