Motion i (nästan) dagsljus och kampvalp

Idag tog Andreas, Smalis och Lyxa veckans andra joggingtur (4.2 km idag) medan jag, Homer och Barney tog en timmeslång promenad i skogen.

140212,1

140212,2

Det börjar verkligen gå mot vår nu 😀 ! Ljusare tider som gör att man kan jobba till 16,30 och sen hinna hämta hundar och komma hem och ut på promenad när det fortfarande är någorlunda dagsljus 😀 ! Visst att det hann bli mörkt innan man kom hem igen, men allt ljus är bra ljus!

Tänkte också visa ett litet klipp på Boss. Lillkillen fortsätter att vara förbannat fräck, och är helt superhärlig i temperamentet. Kampar som en tok gör han också, och har så gjort sen han typ precis kunde stå upp 😀 !

Som ni ser på filmen så har han fullbett, inga omtag, och håller fast oavsett om jag puttar på honom (går igång mer på det) eller släpper leksaken. Det bådar GOTT!

Jag vill ha hundar som glatt och villigt och med ett fast bett kampar med allt man sträcker fram till dem, och som anser kampleken vara något av det allra roligaste man kan göra tillsammans med mig. Kamplekens intensitet hjälper hunden att fokusera och stänga ute omvärlden, och en hund som kan kampa överallt kan även träna överallt. Detta är en av de absolut största grundstenarna i hela min träning, och jag anser det vara en av de viktigaste grundfärdigheterna och relationsbyggande övningar man kan göra med sin valp.

Jag tror jag ska sätta mig och tänka igenom lite grundträning för att friska upp minnet, medan jag njuter av detta:

131209,10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s