Delad glädje är dubbel glädje!

Idag dunkade jag, Jonna och våra fantastiska superhundar till det ordentligt på GMBKs lydnadstävling i Göteborgs Hundarena! Det mesta klaffade rätt bra, och i ett startfält på 12 elitekipage så snodde jag och Lyxa åt oss tredjeplatsen på 298 poäng och fantastiska Jonna och Zolo kammade hem klassvinsten med suveräna 311 poäng 😀 ! HELT otroligt!!

Våra allra finaste, fantastiskaste träningskompisar <3!!

 lyxazololerum

Det har varit en grym dag även i övrigt, det tog 12 timmar från det jag gick utanför dörren tills jag kom hem idag 😉 . Först tävlat eliten med samling kl 8, och sen hjälpa till som välkomnare och apportlämnare i klass 3 och till sist vara publik under klass 2. En riktigt suveränt anordnad tävling av GMBK där allt flöt på smidigt och alla funktionärer gjorde sitt allra bästa för att det skulle bli så bra som möjligt. Jag tror inte att jag hörde ett enda klagomål, utan idel beröm och glädjeyttringar. Tummen upp till arrangörerna, vilket fint jobb 🙂 !

Mängder av fina poäng och utföranden har jag sett idag, och mängder av glädje och applåder har det blivit! Det bara haglade SM-poäng, pallplatser, uppflyttningar, personliga framgångar och fina moment och delmoment hos alla vänner och bekanta idag, SÅ kul 😀 !

Oj vad det är kul med lydnad, och oj vad det är kul när stämningen på tävlingar är så god! Grattis och tack alla som var med idag 😀 !

Film kommer komma när mitt internet är stabilt, bara 1528 minuter kvar… 😉 .

4 reaktioner på ”Delad glädje är dubbel glädje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s