Första natten med Boss

Herregud vilken GOD valp vi fått hem 😀 ! Helt tokpepp, asglad och kampsugen! Och igår vi och la oss vid 22, och han sov hela natten tills min (felinställda) väckarklocka ringde 06,50. Men då tog jag bara ut honom så han fick kissa och bajsa, sen så gick vi och la oss och sov igen till 8,30. Och sen var det full rulle igen 🙂 .

140222,2

140222,1

140222,3

140222,4

Vid 12 fick Boss träffa sitt första besök hemma hos oss, när Jonna och Zolo kom. Helt ny människa som luktar stor rottweilerhane, i miljö man bara varit i en dag? PEFEKT sa Boss och rusade fram med tokviftande svans och slängde sig med kampleksak i knät på Jonna och vrålmorrade medan de kampade loss. Social och fräck valp, älskart!

140222,5

Efter en kopp kaffe gick jag, Jonna, Barney och Homer på en skogspromenad (i ÖSREGN) och vallade en uppletsruta (ca 20×50). Sen gick vi hem och bytte hundar och tog Zolo, Lyxa och Smalis på en promenad (återigen i ÖSREGN) och gick sen och körde upplet. Och ja, ni gissade rätt, det ÖSREGNADE även under uppletet 😉 .

140222,6

140222,7

140222,8 140222,9

140222,14

Lyxa och Zolo gjorde riktigt bra jobb i rutan! Idag fick Lyxa bara 2 föremål (ett på djupet i vänstra hörnet och ett kort ut i högerkant). Rätt ut på föremålet på djupet med god hastighet ut och in och bra hållande in i ingång, gick ut på djupet även till höger men efter att hon jobbat runt därute lite tog hon min inkallning fint, och gick lika entusiastiskt ut på nästa skick och hittade det nära föremålet.

Sen fick även Smalis ett kort linjetag ut i rutan, det första i hans liv 🙂 . Sprang ut i frisk galopp, och precis när jag trodde att han skulle springa rakt förbi föremålet fick han det i näsan, tvärstannade och kastade sig åt höger där det var 🙂 . Dock var det mer tokglädje och dödande av leksak ute i rutan än att komma in med den till mig, men jaja 😉 . Han var toppennöjd iaf 🙂 .

Sen tog vi oss hem och fick lunchpaj som bäste Andreas hade gjort, och efter det blev det fika med 5-hundsmys och tokig valp (som sen övergick till tröttvalp som låg på filt och myste med pappa Schmal), blandat med tävlingssnack, momentförbättringar och framtidsplanering tills Jonna var tvungen att åka vid 18. En superdag helt enkelt 🙂 .

140222,10

140222,11

Avslutningsvis på kvällen har hundarna fått tuggben, och med Boss så passar uttrycken ”mycket vill ha mer” och ”stor i orden, liten på jorden” rätt så bra… 😉 .

140222,13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s