Joggingtur och byteslek

Natten till idag gick precis lika bra ur valpsynpunkt, Boss sov emellan mig och Andreas (som alla andra snusrar 😉 ) hela natten. Dock fick Charlie Katt för sig kl 7 att han ville ha mat, så då gick vi upp allihop 🙂 . Andreas skulle ju ändå iväg och jobba, så efter han åkt så fixade jag frukost till mig själv medan hundarna hade somnat igen efter sin egen frukost. På förmiddagen blev det mycket soffhäng, med en väldigt orättvis fördelning (men helt perfekt tyckte Smalis 😉 )

140223,1

140223,2

När sen Andreas kom hem så tog han Lyxa, Barney och Smalis på en joggingtur. 4.7 km blev det med taggade hundar som älskar att hänga med och springa.

140223,3

När det var dags för lunch så klickade jag in Boss. Och HERRGUD vad han är rolig 😀 ! Hans allra första shejpingpass i livet, och han bjöd på flera beteenden, och testade även att upprepa samma beteende (backa) när han märkte att han fick klick och godis för det. Suveränt!

Sen har vi även kört vårt första pass med bytesleken ”dead and alive”. Rolig grabb 🙂 .

2 reaktioner på ”Joggingtur och byteslek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s