Fler listplaceringar och championatfirande

Igår släpptes ju listan för Årets Aussie i olika grenar. Som redan nämnt så gick ju jag och Lyxa och vann Årets Lydnadsaussie (av 66 ekipage som skickat in resultat, heja oss 😀 ! ), men vi fick även med oss ett par fina listplaceringar i våra andra grenar:

  • Årets Bruksaussie, spår: 5:e plats
  • Årets Allroundaussie: delad 8:e plats
  • Årets Agilityaussie: 19:e plats

Är så himla stolt, glad och nöjd över min fantastiska allroundaussie som ställer upp på allt vi håller på med, och som gör det så bra 😀 !

1,66 km spår med Lyxa 044

cropped-lyxa-vc3a4rmlandsrallyt.jpg

zäta8

Saktagåendeträning i Lerum 068

Igår var vi iväg till ridhuset igen. Så som vädret och ljuset utvecklas nu så tror jag att inomhussäsongen sjunger på allra sista versen, snart är det uteträning som gäller för hela slanten. ÄLSKAR det, både jag och Lyxa trivs bäst ute 🙂 .

140310,1

Träningen blev lite mer ”fikaträning” än vad som är brukligt (även om fika är ett viktigt inslag vanligtvis med 😉 ) eftersom Jonna och Zolo i söndag tog sitt tredje 1:a pris i lydnaden och Zolo därmed blev Svensk Lydnadschampion 😀 ! Deras tredje championat tillsammans, helt otroligt! Så detta var tvunget att firas med bubbel och bakelse, och passande nog så hade min present till Jonna kommit på posten samma dag så jag kunde ge den till henne. Nu kan vi bära våra träningsattiraljer i ännu snyggare stil 🙂 !

140310,2

140310,3

Träningen i sig flöt på fint, jag hade jättemycket huvudvärk så jag valde att lägga krutet på mycket detaljer så jag inte behövde tänka så långa tankar utan bara få belöna mycket 😉 . Vi värmde upp med rallyns högerhandling och saktagående,  och fick sen kört detaljer i fotgående, fjärr, platsliggning, skall, tungapport, metallapport, kryp, konskick, vittring. Gjorde även lite skojdirigeringar där jag skickade Lyxa till bordet (agilityhinder) – gjorde lite fjärr – skickade runt kon – skickade till apport – skickade upp på bordet igen.

Lagom avancerad träning med extremhög pepp och glädje 🙂 .

4 reaktioner på ”Fler listplaceringar och championatfirande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s