Mötes-Boss

140311,1

Idag fick Boss hänga med på medlemsmöte på Alingsås Brukshundsklubb för att miljöträna sig lite 🙂 .  Mötet höll på i ca 1.5 timmar och han låg tyst och lugnt och gnagde på ben hela tiden, helt super. Och efter att mötet var klart så gick han i koppel i mörkret tillbaka till bilen. En hund började skälla högt ur en baklucka, och Boss stelnade till och lyssnade. Men med lite beröm och lite köttbulle släppte han det fort och gick med viftande svans resten av vägen till bilen trots att hunden fortsatte skälla. Sånt gillar jag, jag har inget problem alls med att hundar reagerar på saker men jag vill att de släpper det fort och avreagerar. Duktig valp!

Träningen i övrigt fortsätter bra med honom, han blir bättre och bättre på att komma på inkallning utomhus (inte längre ”fuck you, hej då” 😉 ), blir bättre och bättre på att gå i koppel, fortfarande väldigt social och trygg med nya människor och än så länge inga problem med nya miljöer. Har fått testa på olika underlag såsom galler och har inga betänkligheter där heller 🙂 .

Och så tränar vi på våra valppagilityläxor, här är hans första pass med ”snurra”:

Idag fick Lyxa, Smalis och Barney en ca 5 km lång joggingtur med Andreas. Själv låg jag inne och försökte kurera min huvudvärk jag haft i två dagar 😛 ! Jag är SÅ glad och tacksam att Andreas sköter löprundor med hundarna, och även övrig motion när så behövs 🙂 .

I morgon hoppas jag på att vädret blir lika fint som det var idag, nu när det är så ljust om kvällarna hoppas jag på att hinna med lite upplet efter jobbet i morgon 😀 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s