Skogsvalp och kvällsträning

Direkt efter jobbet stövlade jag ut i skogen med alla hundarna. Min första skogspromenad med hela flocken 🙂 . Boss fick träna koppelgående, inkallning, belöning för spontankontakt och bara hänga på och utforska. Vi tog oss även ut på ett kalhygge där hundarna fick leta lite torrfoder.

140312,1 140312,2 140312,3

 

När vi kom hem hade Andreas dykt upp. Han hade varit och handlat, och köpt med sig ”åka-bort-blommor” till mig då han ska till Trysil och åka skidor tills på söndag. Gulligt 🙂 .

140312,4

Vid sju åkte jag och Lyxa och tränade på brukshundsklubben. Med bara en dryg vecka kvar till rankingdebuten borde jag fokusera på lydnadslydnad, men vad gör jag då? Tränar brukshopp, framåtsändande, tungapport och kryp 😛 . Men glad är jag för det, för det gick riktigt bra 😀 ! Och så fick vi även till lite helt om-svängar och fjärr också, alltid nått 😉 !

Ett riktigt gott pass och duktig Lyxa 🙂 !

140312,5

Hade tänkt att blogga lite mer ingående om träningen för att komma ihåg exakt vad jag gjorde, men jag är så löjligt trött så jag inte kan formulera mig ordentligt. Så det får nog stanna som en mestadels bildblogg idag 😉 .

2 reaktioner på ”Skogsvalp och kvällsträning

  1. Nämen! Ser ut som att ni hade dimma på promenaden? Här har vi njutit av solsken flera dagar i rad 😀 Men det skulle visst bli betydligt sämre väder framåt helgen :/

    • Haha, det var inte dimma utan jag hade råkat få köttbulle på kameralinsen på telefonen 😉 . Då går det när man stoppar telefonen i fel ficka 😛 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s