Grymt genrep och uppladdningstankar

Som jag skrev på Facebook för några timmar sen:

Om ett dåligt genrep betyder bra tävling, så kommer vår tävling på söndag gå askass!

För shit vilken bra känsla och vilka bra utföranden vi fick till på dagens Tisdagsträning! Helt otroligt, jag blev bara SÅ glad 😀 ! Allra gladast över rutan, vittringen (HURRA vad bra den var 😀 ), dirigeringsapporteringen, zätat, ingången i inkallningen. Och gruppmomenten! 4 minuter sfinxplatsliggning med fullt fokus mot gömmet! Grymt gött 😀 !

Detta kommer bli vårt sista lydnadspass innan rankingtävlingen på söndag. Man måste hitta det uppladdningssätt som passar bäst för en själv och ens hund, och jag och Lyxa har hittills alltid varit som bäst när vi vilat oss i form 😉 ! De detaljer som inte sitter kommer vi inte kunna förbättra på nått sätt innan söndag, och inte heller behöver vi länka ihop eller blåsa ut, så som är bäst för vissa ekipage att göra. Under veckan kommer vi därför bara motionera, köra lite bruksmoment och bara ladda batterierna och peppen.

Sen får jag utvärdera nästa vecka om detta var ett bra sätt att ladda upp även till en ”stortävling” i så krävande miljö som rankingtävlingen faktiskt är. Eftersom vi aldrig gjort det förut, så har jag ju helt ärligt ingen aning 🙂 . Detta ska bli en enormt intressant och lärorik erfarenhet, där jag går in med ett enda mål och en enda uppgift: Att se till att Lyxa har roligt och känner sig duktig under hela programmet! 

2013-03-23 Upplet och brukslydnad 051

Den här ”du och jag” känslan vill jag ha under hela söndagen

 

På tal om duktig, när jag kom hem efter träningen så låg detta supersnygga diplom och väntade på oss 😀 :

140318,1

Jättekul att få ett sånt fint för sina prestationer, det tackar vi för SASK 😀 !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s