Agilityhund in the making

Återigen en torsdagsträning för duktiga Elin Fahlgren tillsammans med Boss 😀 !

140320,1

 

Jag gillar verkligen den här grabben skarpt, han är både snabbtänkt, smart, lättlärd och modig (och FYLLD med egna åsikter, men det är ju det som ger honom det lilla extra 🙂 )! Ibland fladdrar koncentrationen iväg lite (inte helt underligt med en 4 månaders valp), men det är bara för korta sekunder och sen är han på och fokuserar fullt. Jag är riktigt imponerad över hans koncentrationsförmåga och arbetsvilja, och hoppas att den kommer hålla i sig även när han blir unghund 🙂 .

Idag fick han testa på

  • Kontaktfältsträning (2på 2av)
  • Påbörja gungträning
  • Nostarget
  • Sitt första pass med torrhandling/cirkelarbete med både vänster – och högerhandling samt grundsväng, och så springa sin första ”bana” :). Jag låter som ett bebistalande mentalfall, men det får vara så just nu 😉 !

 

Vi fick inga nya läxor utan ska fortsätta jobba med det vi gjort hittills. Till nästa gång tänker jag nog fokusera på framåtskick/hindersug och torrhandling. Och nu när vi ska påbörja startträning, och även börja kurs i lydnadsgrunder för Mona Kjernholm på måndag, så funderar jag dock på om det inte skulle vara bra att lära Boss ”sitt”… 😉 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s