Lattjovittring och aussiepriser

När jag fixade med Boss agilityfilm igår så hittade jag klipp på lite vittringsträning för ett par träningar sen. Jag är så nöjd med framstegen vi gör hela tiden i vittringen, duktig Lyxa 🙂 !

Sen så när jag kom hem från valpagilityn så låg det ett paket och väntade på mig. Det var vårt pris för Årets Lydnadsaussie 2013 från SASK, en jättefin träljusstake 😀 ! Så himla roligt att få ett sånt minne från sin vinst, det tackar jag ödmjukast för snälla rasklubben 🙂 !

140321,1

I övrigt har jag hållit mitt ”löfte” om att inte träna någon lydnad alls med Lyxa i veckan. I onsdags så fick hon, Barney och Smalis en 5 km löprunda med Andreas, igår blev det skogspromenad. Idag ska vi möta upp Git och Jonna och träna framåtsändande och kryp, och i morgon innan avfärd mot Malmö ska hon få ett spår. EV så blir det lite fotgåendepepp och lite annat i morgon kväll om plats finnes vid hotellet, annars så äntrar vi tävlingsplanen på söndag med 4 dagars lydnadsdvala i ryggen. Ska bli spännande att se utfallet av det 😉 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s