Inför morgondagens rankingtävling…

… så lägger vi spår 😉 !

140322,8

Jag bad Andreas om ett längre spår, och det fick jag verkligen 😉 ! 1820 m, 7 + slut, 2 timmar liggtid. Lyxa spårade superfint, missade en pinne i början men hämtade in de andra så fint så. Slutsumma 6+slut med hem och en glad och nöjd Lyxa 🙂 .

140322,7

Tidigare idag, medan Andreas la spåret, åkte jag och hundarna ut för skogspromenad och koppelträning i flock med valpen 🙂 . Även om man bara var ute i typ 30 min och inte gick några sträckor alls utan mest var på en och samma punkt i skogen och belönade spontankontakt med köttbullar, så har det varit en trött liten valp efter det 🙂 .

140322,1

140322,3

140322,4

140322,8

Nu ska jag strax packa de sista smågrejorna och slänga på mig mjuka reskläder, sen far jag in och möter upp Malin och Marie, och sen påbörjar vi vår resa ner mot Malmö och morgondagens tävling. Här är en länk till livestreamningen, har jag fattat det rätt så kommer ring 2 att visas där i morgon 😀 ! Om ni tittar så se till att jubla och applådera oavsett vad som händer när jag och Lyxa är inne i ringen, vi kan behöva även distanshejarklack 😉 !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s