Kvällsträning i solsken

Igår möttes ÄNTLIGEN Supertrion upp igen och fick tränat tillsammans! Alltid lika underbart, allt blir helt plötsligt så HIMLA bra, och är det inte bra när man kommer till träningen så vet man att när man åker hem kommer det ha blivit problemlösning och man åker hem sjukt nöjd med sig själv och sin hund! Bästa Supertrion!

140402,8 140402,9

Vi började träningskvällen med upplet i den blåsiga, öppna rutan. Det var länge sedan jag och Lyxa körde upplet på så öppen plats, så det var spännande att se hur hon skulle hantera det.

140402,2

 

Men jag blev vidunderligt nöjd med henne 🙂 ! Först och främst så gick hon RAKT och DJUPT ut på alla skick, sökte aktivt hela tiden, vände på en femöring när hon fick föremålsdoften i näsan. Sen så gick hon ut med samma glädje och arbetsvilja även om hon fick tomskick och jag kallade in henne för att skicka om. Det låg 4 föremål ute, men när hon hämtat in 2, fått ett gäng tomskick + en inkallning med nytt utsändande och på detta hittade ett tredje som låg nära, så valde jag att bryta och belöna rejält så att det blev en fin minnesbild för henne. Duktiga Lyxa 🙂 !

140402,3 140402,4 140402,5 140402,6

 

Vårt lydnadspass innehöll sedan ett av våra bättre framåtsändanden och pepp på högt antal skall samt tungapport. Supernöjd med passet och känslan var på TOPP när vi åkte därifrån! Allra bästa Supertrion och allra bästa Lyxa!

140402,7

6 reaktioner på ”Kvällsträning i solsken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s