Hurra hurra hurra för mig!

Idag fyller jag hela 31 år! Det firades med en hel harang av grattis på FB, och två hemmadatorgjorda personliga grattiskort!

Ett från Jonna: ”Grattis världens allra bästa Mia ❤ ! Hoppas du får en toppendag så fortsätter vi fira imorgon i dagarna 3! Största kramen!!”

140408,7

 

 

Och ett från Elin i sann Y&B anda!

Grattis på födelsedagen & tack för stöttning & fast hand i samband med vår förlossning :O !

140408,6

 

 

Jag firade dagen först med ett bankmöte, och sedan med att flexa ut från jobbet efter lunch och åka hem och städa inför mitt minikalas (Andreas, mamma, pappa, Malin och mormor), och när Andreas kom hem fick Barney, Lyxa och Smalis en joggingtur medan jag, Homer och Boss fixade det sista.

140408,5

 

När sen gästerna kom fick jag blommor, paket och choklad, precis sånt som en riktigt bra födelsedag ska innehålla 😉 ! Fick bland annat en SUPERBRA bag av Andreas, nu slipper jag ha pinsamt omatchande bagage när jag åker på hundäventyr! Min man vet vad jag behöver ❤ !

140408,4

140408,2140408,3
140408,1

 

 

En riktigt, riktigt bra födelsedag helt enkelt 🙂 !

7 reaktioner på ”Hurra hurra hurra för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s