Prispall, planering och framtida mål

Hittade en superfin bild på Ulricehamns BK’s FB-sida! Foto: Annelie Johansson.

prispallHappy 😀 ! Jag har mailat fotografen och frågat om jag kan få köpa en högupplöst kopia av fotot, det hade varit ett suveränt minne av Lyxas championat ❤ !

Idag har det varit en stenlugn måndag. Efter jobbet blev det en timme i skogen med hundarna. Vi fick även världens mest otränade Charlie Katt med oss, som gick och flåsade och jamade gnälligt och ville att jag skulle bära honom ;). Han syns som en vit fläck i nästan alla foton, som en sån där Where´s Wally-bild 😉 !

140428,1

140428,2

140428,3

140428,4

140428,5

140428,6

140428,7

140428,8

Efter detta blev det glass på altanen för mig och godissök i trädgården för hundarna. Lagom slappt denna vackra måndag!

I övrigt har jag funderat mycket på hur jag ska tänka i hundträningen nu. Efter övervägande med mina (smartare 😉 ) vänner har jag nog kommit fram till en bra plan för den närmsta tiden:

Den här veckan kommer bli rätt så lugn, jag har lämnat återbud till ett par spårtävlingar (grattis reserverna 🙂 ) och vi ska vara i det närmsta hellediga från träning. Ladda batterierna lite extra och njuta av känslan av att ha uppnått ännu ett mål.

Sen blir det fortsatt tävlingsvila, men då träna lite mer och bygga upp de svagare momenten extra. Måste se till att få igång lydnadspeppen, just nu vill jag BARA bruksa och köra agility (Inte det bästa när vi ju faktiskt ska tävla lydnads-SM om… ca 1.5 månader!!!!! GAH!! Inte rätt läge att nerprioritera lydnadslydnaden 😉 !! ). Men jag litar på att ett par träningsdater med peppiga lydnadsfolk kommer råda bot på det och ge mig lydnadssuget tillbaka 🙂 !

Efter SM kommer vi ta det lugnt nån vecka och smälta allt, sen trappar vi upp träningen igen där vi ska förstärka och förbättra i både lydnad och bruks. Sen blir det mer tävlande framåt sensommaren/hösten, då kommer vi börja storsatsa på att hålla sån kvalité att vi kan kvala in till bruks-SM 2015. Det är vårt nya, stora mål!

140421,7

Tänk att få skälla på en SM-domare… galet kul 😉 !

Sen måste jag  ju erkänna att det hade varit förbannat skoj att lyckas kvala in till lydnads-SM 2015 OCKSÅ…. men det ligger underordnat, det får bara vara grädde på moset om det händer 😉 .

Stora mål, men det enda som gäller är: KÖR BARA KÖR!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s