Sista helhetspasset innan SM!

Igår var det 25 dagar kvar tills SM i lydnad går av stapeln! Sjukt spännande, nervprirrande och KUL ska det bli 😀 !

Nu är det alltså hög tid att lägga krutet där det behöver ligga, och för att veta var det är så körde vi igår igenom momenten tävlingsmässigt utan andra belöningar än muntliga och fysiska i den ordningen de enligt SM-hemsidan kommer att gå i de 3 olika ringarna:

Ring 1

 • Fjärrdirigering
 • Rutan
 • Vittring
 • Hopp apport

Ring 2

 • Zäta
 • Dirigeringsapportering
 • Inkallning

Ring 3

 • Fritt följ

 

Känslan genom hela programmet var helt otrolig ❤ !! Visst, vi hade ett par små missar (nått snett sättande, sned ingång, något tempo på hopp apport) och några större missar, t.ex att hon SLÄPPER rätt vittringspinne (men tar den igen och kommer in i galopp ❤ ), sent ställande i rutan så hon kom utanför (men hon STÅR, tar omdirigering och STÅR igen till liggkommando! Hellre 8 än 0 😉 ) och lite missförstånd i bakåtförflyttningen så jag trampar på henne (smart… 😉 ). Men utöver detta… vilken känsla! Vilken härlig arbetsvilja, vad mycket fina utföranden, vilken härlig fantastisk teamkänsla och glädje <3!

 

Som jag skrev på Facebook igår, igår tappade jag mina tvivel på oss som team och insåg även jag att vi fanimej är BRA! För mig är det aldrig frågan om vad andra tror eller inte tror om mitt och Lyxas team, utan vad jag själv känner och tror och trots att min fina, fina fanclub berättar för oss ofta och mycket hur bra vi är, så har jag ändå inte riktigt trott på det.

Men just nu har även jag insett vår kvalité, min tilltro till vårt team är superhög och jag är så otroligt pepp och glad! Allra bästa Lyxa ❤ !

140521,1

 

 

4 reaktioner på ”Sista helhetspasset innan SM!

 1. Vad bra ni är!

  Så kul att se och så motiverande. Efter att ha fastnat i bebisbubblan behöver jag motivation att börja strukturera upp träningen.

  Lycka till med träningen inför och framförallt på sm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s