Dubbla blindbyten = check!

Ny omgång på handlingskursen för Elin Fahlgren igår! På en bana som såg ut ungefär såhär (tack Malin för den pedagogiska skissen 😉 )

140523,1

 

Banan hade verkligen sina luriga partier, där det fanns massa olika (mer eller mindre bra 😉 ) handlingssätt.  Jag tänker fortfarande lite halvgalet/krångligt på många ställen, men ibland (oftast med hjälp av Elin 😉 ) glänser jag till i mina vägval, byten och handling! Tycker det är så GÖTT att jag då och då känner mig som en riktig agilityhandler  😀 !

Mitt största problem just nu känner jag är att jag rätt ofta blir lite stillastående på ställen där jag inte ska vara det, men ju mer vi får till våra blindbyten, desto mer rörlig känner jag att jag blir i banan. Vi lyckades bl.a sätta dubbla blindbyten mellan tunneln (7) och hindret efter (8) och fick därmed till ett helt annat flyt på sträckan ner mot hinder nr 10. När jag sen fick till ett blindbyte till innan däcket så blev det ÄNNU flytigare, mycket gott!

Så här såg det ut också:

 

Jag är lyckligt lottad som har en så duktig agilityhund <3! Hon har hjärnan, farten, hindersöket och viljan/förståelsen att göra rätt! Och har även börjat få till svängar och vändningar riktigt bra, no more Finlandsfärja 😉 !! Visar jag rätt så gör hon rätt (och om jag inte gapar på henne mitt över hinder så river hon inte heller 😉 ). Jag kan ju säga att jag blivit riktigt sugen på en agilitysatsning 2015….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s