Tidningsintervju och blågula färger

Igår fick jag och Lyxa känna oss som lite kändisar, då vi blev intervjuade av Alingsås Tidning på grund av vårt SM-kval :). Både reporter och fotograf mötte upp oss vid brukshundsklubben, där vi fick visa upp lite fotgående och lite apportering ur olika vinklar. Ska bli jättekul att se hur det ser ut i lördagens tidning 🙂 .

Direkt efter vi var klara så drog jag och Lyxa ner till Ale, där Supertrion möttes upp för träning. Sen sist har Sture och Mathilda varit ute och tävlat lägre med godkänt, ynka 4 poäng från uppflytt med avstått framförgående och missförstånd som nollade hoppet. De är så FRÄCKA att se på!! Sture får en verkligen att bli sugen på riesen 🙂 !

Träning Ale BK 068

 

 

Jag och Lyxa tränade på fjärren, rutan, ställanden vid kon, metallapportering, och fick 2 par granskande ögon på oss som fixade till jättebra resultat i våra vändningar på stället och vänster/höger om halt och som även hjälpte oss att höja upp apporteringsgripande i dirapp, där Lyxa ibland slarvar (ONÖDIGA poäng bort). Det är verkligen helt fantastiskt när man har två så duktiga träningskompisar som bara ser precis hur man ska göra för att få till det bra 🙂 ! Bästa Supertrion! En underbar kväll förutom alla JÄVLA knott som svärmade runt oss och bara bet ihjäl oss!!

 

Idag åkte jag och Lyxa ner till Lerum och tränade lite 🙂 .

140604,2

 

Vi körde konskick, apportgripande, fjärr, fotgående, zätaskiften. Allt med jättebra utföranden och superkänsla och pepp! Belöningar flög högt och lågt kan jag säga 😉 !

Efter ett tag dök Jonna upp och hjälpte mig med vändningar och vänster/höger halt. Idag TROR jag att vi helt knäckte nöten om hur jag tekniskt ska göra och hur mitt fotarbete måste vara!! Ska torrgå som en dåre hela nästa vecka och bara nöta in det i systemet 😉 !

Och så fick vi filmat en fjärr också:

 

Wihooooo för det ligg-stå skiftet 😀 !!! Det är allra första gången vi fått det att fungera i en kedja av skiften, innan har det bara fungerat utplockat. Så gött att det börjar kunna fungera även i hela momentet 🙂 ! Hela fjärren känns bara bättre och bättre, jag vill ha lite bättre tryck i uppsittet, men i övrigt är skiftena helt OK i mina ögon 🙂 . Och stadgan blir bättre och bättre!

 

Sen så hade GULLIGASTE Jonna med sig både färgmatchad championatpresent och Lyxas enormt fina blågula halsband som hon ska ha på sig när vi tävlar landskampen mot Norge med Talangtruppen. Det är en speciell känsla att få klä sig i blågult!

140604,3 140604,4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s