Film på vår SM-debut!

 

I det stora hela är jag SÅ nöjd! Det var jättekul, vi nollade inga moment och inga större konstigheter hände 😉 ! Dåligt kastat/tappat (den gled ur min hand innan jag kunde avsluta själva kaströrelsen 😛 ) av mig i hopp apport och lite övertaggat ljud i vändningarna av Lyxa i fotgåendet (som jag annars var rätt nöjd med) är det enda som riktigt stör mitt annars nöjda sinne 😛 !

Det som var allra bäst enl mig:

 • Galopp till bägge skickkonerna (om än lite slött i dirapp)
 • Hittade rutan
 • Stod i rutan till mitt liggkommando kom
 • Galopp ut och in i vittringen (SÅ synd på omtaget i ingången)
 • Fina raka ingångar med alla apporter
 • Inget fepplande med dirapp
 • Inkallningen, särskilt ställandet!
 • Position, attityd och glädjen i fotgåendet! Och på filmen hör man inte de små ljuden som kom (men som domarna och jag hörde 😉 ) så då ser det ju jättefint ut! Fick faktiskt ett par kommentarer från folk som undrade hur vårt fotgående kunde få så låga poäng, men svaret är just ”haoumpf” från Lyxa.
 • Och så slår det mig faktiskt det som flera sa till mig; jag ser förbannat lugn och cool ut på planen, det gillas 😉 !

Nu vet jag var vår ribba ligger även under såna extrema förhållanden som det blir på ett SM, och nu håller jag på att lägga upp planen på hur vi ska förbättra oss 🙂 !

10 reaktioner på ”Film på vår SM-debut!

 1. Shit vad härlig hon är! Och vilket team ni är! Riktigt proffsiga!! Men vad drar dem ned på egentligen? Typ fjärren, zätat och rutan? Tyckte ju dem såg väldigt exemplariska ut… Hade varit jätte kul om du la ut kommentarerna för momenten, nu när jag har sett det på film så kanske det kopplar vad dem tyckte sig se, som jag inte alls ser, i neddrag alltså. Det är verkligen en fröjd för ögat att se ert program! Så duktiga! Och härligast av allt är nog hennes glada svans och aldrig sinande glädje och energi! 🙂 Heja er! Och STORT GRATTIS!

  • Tack så mycket! Ja, hon är verkligen härlig Lyxa, i allt hon gör ❤ !

   I fjärren fick vi neddrag för framåtflyttning och att de önskade högre tempo i skiftena, i rutan för tempo och ej närmsta väg till kon, i zätat på en ngt rundad vinkel, ej parallell i ställandet och ngt långsamt läggande. Domarna ser allt och dömer efter sina målbilder 🙂 . Bara att tacka och ta emot och gå hem och träna bättre 😉 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s