Träningstävling agility

Igår anordnade Alingsås BHK en träningstävling i agility. Jag älskar när det händer såna saker på klubben, det skapar både gemenskap bland klubbmedlemmarna och gör klubben levande, en liten inkomst till klubben plus att man får ett extra träningstillfälle 🙂 .

Det var en jättetrevlig kväll med strålande väder! Vi fick en agilitybana och en hoppbana, som man fick köra två gånger. Jag var trött i både kropp och knopp och var en rätt kass handler 😉 . Det blev lite bättre i sista loppet, alltid nått!

 

Lyxa sköter iaf sitt jobb, gör rätt när jag visar rätt och var riktigt duktig med både bommen och gungan, som hon inte har kört på länge. A-hindret kör jag fortfarande ”bromsa-stanna-peka” på, jag har inte orkat träna det ordentligt 😛 !

 

Andreas och Smalis var också med, och förutom att Andreas tappade banan lite så och ibland gjorde några onödiga extra byten så var de SÅ duktiga!! Smalis har börjat bli grymt säker på slalomen, det är så kul att se! Sista loppets slalomingång är SÅ snygg, så synd att Smalis halkar till så de får ta om det!

 

Andreas kan ju både springa och blindbyta, så han har förutsättningar för att bli en snabb och bra handler. Det han (och jag 😉 ) behöver är dock att läsa mer banor och lära sig att planera vägar och byten så han hamnar rätt. Därför är vi båda två anmälda till handlingskurs i höst för Elin Fahlgren. Det kommer bli toppen 🙂 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s