Snuserspår och Barneybarn

Nu på kvällen traskade Andreas ut tre viltspår till Smalis, Barney och Boss. Alla tre skötte sig superfint!

Smalis fick ett rätt enkelt och rakt spår. Han tycker ju om när det går fort, så viltspår är inte 100% hans grej 😉 . Men han tycker ändå att det är kul och kom fram till klöven, så det var en bra aktivitet för honom 🙂 .

Boss fick sitt tredje viltspår och imponerade stort på mig! Ca 1,5 timmar gammalt spår som han sög tag i spåret direkt, gick av och kollade läget nån gång men gick blixtsnabbt tillbaka på spåret igen. Det var så fräckt hur bra han spårade så jag slängde upp mobilen och fick filmat den sista sträckan. Duktig Boss!

 

140618,9

Barney var också jätteduktig! Han fick två 90-graders vinklar, några böjar, övergångar och sitt första bloduppehåll, och löste allt på egen hand 🙂 . Lite fundersam en kort stund när bloduppehållet kom, och kollade av en viltstig, men annars helt toppen!

 

140618,7

140618,8

 

Och på tal om toppen, i vinter blir det toppen igen för Barney, för då planeras det för parning 😉 . Det är Hönsetorps Kennel som planerar en kull, kika in på hemsidan om du är intresserad av vad jag tror kommer bli världens sötaste och snällaste valpar (och förhoppningsvis med Barneys helt fantastiska päls!)

140618,10

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s