Gröna Gårdars BARF-box

Häromdagen fick jag ett supertips från fräckaste staffemamman/ordkonstnären/snyggeblondinen/läkaren Emma om Gröna Gårdars BARF-box! En fantastisk låda fylld med de läckraste godsaker till hundarna, och allt KRAV-märkt med riktigt bra tänk om djurhanteringen 🙂 .

barfbox

Så här skriver Gröna Gårdar om sin BARF-box:

BARF-box

Vår BARF-box finns med två olika innehåll som båda riktar sig helt till våra fyrfota vänner. I boxarna hittar du antigen ben eller köttputs som passar till dig som ger din katt eller hund BARF-kost.

Möjligheter

Allt köttputs och ben kommer från djur som endast äter gräs och örter. Detta gör att köttputset och benen har samma kvalitet som vårt övriga kött: hängmörat, närproducerat, ekologiskt med en naturlig Omega 3 och 6-balans.

Innehåll

BARF-box (ben) innehåller ben av nöt (såsom knota, revben och nackben) med köttputs på. Benen är sågade/delade i bitar som är minst ca 15 cm. (Boxen innehåller inte märgben, dessa köps till som tilläggsprodukt.)

BARF-box (köttputs) innehåller detaljer av nötkött, fett och senor. Fetthalten varierar beroende av djurets fettsamansättning mellan ca 20–40%. Den rena kötthalten är ca 40–60%.

Mina hundar BARFas inte utan äter till vardags Magnussons Meat&Biscuit kombinerat med Priimas färskfoder, men jag gillar att ge hundarna råa, köttiga ben då och då. Och hundarna älskar det!

Premiär hästrevben 004

Bild från när Lyxa för första gången fick smaka hästrevben, nam nam nam 😉 !

Och när man läser på Gröna Gårdars hemsida, så passar de perfekt in i vår familjs miljö – och djuretiska perspektiv (vi köper närproducerat, KRAV/EKO/Fairtrade i största möjliga mån gällande alla produkter, vi försöker tänka på att hålla ner konsumtionen av kött osv). De djur som hamnar på vårt matbord och i hundarnas magar, de ska ha haft ett så bra liv och en så bra, stressfri avlivning som det bara går. Det är det minsta vi kan göra för att hedra våra matdjur och ens kunna med att äta kött.

Jag beställde en 15 kg box, nästa leverans till vårt närmsta avhämtningsställe skulle bli 9 juli, ska bli jättespännande att se vad för godsaker hundarna får då 🙂 !

4 reaktioner på ”Gröna Gårdars BARF-box

  1. Visst är det härligt att man mer och mer kan påverka vad man stoppar i hundarna oxå!? Vi kör på renkött från vårt eget slakteri och slaktresterna räcker nästan hela året i kombination med torrfoder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s